2017-01-20 20:45:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne ma intézze a bevásárlásait

Napi horoszkóp január 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy kicsit lehetne bizakodóbb! Ha mindenhez úgy áll neki, hogy úgyis hiába, nem fog sikerülni, akkor ne is várja, hogy menni fog. A lehangoltsága a családtagjaira is rossz hatással lehet. Inkább halassza el a nemszeretem feladatokat, és élvezze ki a hétvégét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mehetnékje van, de lehet, hogy ezzel egyedül marad, a családtagjai inkább otthon pihennének. Nem jó ötlet rájuk erőltetni az akaratát, inkább menjen el egy barátjával kirándulni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön kitűnő közvetítő lehet, vadidegen embereket úgy tud összehozni, hogy azok szinte rögtön barátokká lesznek. Ezt a képességét ma is kamatoztathatja, ha elfogadja az ismerősei meghívását. Sok új dologról fog hallani a barátai társaságában, úgyhogy este mindenképp mozduljon ki!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagyon figyeljen a pénzére! Ma szinte észrevétlenül folyik ki a keze közül, egy nagyobb összeget is könnyedén elherdálhat. Este maradjon otthon, vegye körbe magát a kedvenc édességeivel, és olvasson kedvére.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár sok feladata van otthon, gyorsan végez mindennel. A délután már csak a kikapcsolódásról szóljon, ne törődjön semmivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Elsimíthat egy családi konfliktust, ha kellő tapintattal áll hozzá. Nagy tapasztalata és empatikus képessége segítheti önt abban, hogy átlássa a szövevényes ügyet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, kellemes fényszögben az ön uralkodó bolygójával, a Vénusszal. Ma bármihez is nyúl, hatékonyan teszi, érdemes most belevágnia a lakás átrendezésébe, csinosítgatásába.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek automatikusan is mennek, és nem igényelnek nagyobb összpontosítást. Adja át egy kicsit az irányítást a párjának! Jobb, ha ma nem ön diktálja a programot, mert elképzelhető, hogy utólag bosszankodnia kellene...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne ma intézze a bevásárlásait, ha lehet. Érezhetően elfáradt, nagyon nehéz hetet tudhat a háta mögött. Este csendes órákat tölthet el. Alaposan rászolgált a pihenésre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ügyeljen arra, hogy csak olyasmit vásároljon, amire tényleg szüksége van. A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel. Kerülje el őket!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma megelőzhet egy nagyobb bajt az életében, ha nyitva tartja a szemét és a fülét. Talán egy ártó pletykának veheti elejét az odafigyeléssel. Ezért a mai napon a szokottnál is többet kell telefonálgatnia, egyeztetnie.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez több kiadásra csábítja, könnyen elszaladhat önnel a ló a költekezés terén. A délután nyugalmát egy családi vita zavarhatja meg, szerencsére hamar túl lesznek a dolgon. Este egy mozi, vagy egy jó film a tévében kellemes kikapcsolja majd.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: